Als científics també els toca el sol (de tant en tant)

Diumenge, dia lliure sense activitats, o això és el que semblava. Ahà!!! Mentida!!!


Aprofitant el bon temps que ens ha ofert la natura hem anat d'excursió a la muntanya: a les 9:30h ja estàvem esmorzats i preparats per sortir cap al Pas del Coro i les Estanyeres. Banyats en crema solar i amb les provisions suficients per resistir el que ens esperava hem iniciat la nostra travessa. Poc en sabíem del recorregut que hauríem de fer sota el sol abrasador de l'alta muntanya.


Amb les explicacions que ens oferien en Salvador i l'Anna, educadors ambientals i experts en la biodiversitat que rodeja el centre MónNatura Pirineus, i la Laia, els 50 participants hem seguit els "camins" plens de pendents, forats, patamolls, prats i vaques (moltes vaques, airades, d'aquelles que intimiden eh, de les bones!) fins arribar a una zona boscosa coneguda com Campolado, on hem parat a dinar, podent gaudir d'unes vistes magnífiques.


Un cop recuperades les forces, uns quants valents hem seguit pujant cap al refugi del Pla de la Font i fins al coll, des d'on hem pogut admirar l'impressionant vista de l'altra banda de la muntanya, la part del poble d'Espot i els Encantats. Després hem reunit les nostres ultimes forces per poder tornar i berenar al centre.


En conclusió, ha estat un dia molt divertit i hem pogut desconnectar gaudint de la bella natura del voltant del centre.


Neus Arbós

Blai Escolà

Lluc Ferré

Sandra Matutano

Arnau Sabater


... del grup de “Fotosíntesi artificial, el repte d’imitar les plantes”.


Comentaris