Bones sensacions

Hola!!


Som la Marta, l'Ona, la Mar i la Irene i estem molt impressionades amb tot el programa. Un allau de sensacions i experiències que mai havíem viscut ens supera, i cada dia és més emocionant que l'anterior.Tenim moltíssimes coses de què parlar, però ho farem breu, ja que demà ens espera un dia completíssim.


Per començar, volem dir que els projectes dels quals formem part (ADN, ecosistemes i biomedicina) són magnífics, i ens estan fent crear encara més (si això és possible) passió per la ciència.Creiem que el fet de poder experimentar de manera més professional ajuda molt! Estem aprenent tècniques científiques de les quals no ens havien parlat mai abans i que ens encanten. El temari és ampliadíssim, i crec que estem aprenent més aquí que durant la resta de l'any...Les classes passen volant, i sense adonar-nos-en ja és dijous!


Les hores lliures també ens encanten, i ja som una gran família. Les frases cèlebres que diem al matí al llevar-nos (de les quals portem un registre), les escapades màgiques a la muntanya, les hores musicals, les discussions sobre estupideses realment molt lògiques...no ho podem esmentar tot!


Només dir-vos que això és una de les millors coses que hem viscut i que no volem que s'acabi!


THINK LIKE A PROTON. ALWAYS POSITIVE