Comença la novena edició del Programa Joves i Ciència!

Ja han arribat a MónNatura Pirineus els 50 participants de la novena edició del Programa Joves i Ciència. Del 27 de juny al 9 de juliol tindran l’oportunitat de treballar intensament en un projecte científic de la mà d’investigadors que treballen en centres de recerca repartits per arreu del món.


Després de quasi 5 hores de viatge, els participants han arribat afamats al centre i havent parlat ja de la pila de coses que tenen en comú. Tots són joves apassionats per la ciència i que esperem treure el màxim profit d’aquesta experiència i totes les que els hi queden per viure. Després de dinar, han conegut els que seran els seus professors aquestes dues setmanes i alguns ja han començat fins i tot a treballar!


Aquests dies el ritme serà frenètic, però estem segurs que tots aprendran d’allò més. Avui a la nit la Laia, la monitora de lleure de les estades, els ha preparat una dinàmica de coneixença perquè perdin totes les vergonyes i es facin amics. El grup d’astronomia iniciarà avui les primeres observacions mentre la resta descansen per començar demà a investigar amb moltes forces.


Més informació a: www.elblocdelesvocacionscientifiques.fundaciocatalunya-lapedrera.com/201...