Dia d’excursió i vetllada màgica

Avui ha estat un dia molt emocionant, ja que tots els grups hem realitzat una activitat conjunta a l’aire lliure. Bàsicament, l’activitat consistia en fer una excursió per les muntanyes que envolten el centre de Món Natura Pirineus. Hem estat la major part del dia caminant i gaudint del paisatge que podem veure des d’aquestes altures.


Abans de endinsar-nos a l’aventura, hem agafat els refrigeris i provisions necessàries per tot el camí. Primer de tot, hem fet el camí de pujada, que ens ha deixat a tots esgotats, però al arribar al cim ens en hem adonat de que aquest esforç havia merescut la pena, ja que les vistes des del cim són increïbles.


Seguidament hem fet un itinerari per els cims de les muntanyes rodejant la Vall d’Àneu. Al punt més alt de la nostra excursió d’avui, hem dinat tots plegats. Després de reposar una estona i menjar, alguns hem pujat fins un refugi natural aïllat on hem pogut interaccionar amb cavalls i gaudir d’unes vistes precioses. Després, hem baixat fins a Món Natura Pirineus abans de que fos l’hora de berenar.

 

Hem gaudit molt de l’activitat perquè a part de poder desconnectar de les classes, hem pogut conèixer als nostres companys de projectes diferents molt millor.

 

Un cop hem reposat després de la gran pujada, tant químics, com astrònoms, biomèdics, genetistes i ecològics ens hem engalanat per assistir a un concert de Folk Jazz a càrrec de Rufaca Jazz Folk Orchestra. Un espectacle que sens dubte no ens ha deixat indiferents: la veu de la cantant ens ha enamorat, els solos han estat impressionants, no més que el conjunt de la banda quan sonava al seu complet, a ritme tradicional català fusionat amb un jazz al·lucinant.


Les últimes cançons del concert les hem ballat tots junts, tot i que els més tímids han sortit arrossegats de les mans dels més dinàmics. Quan ja estàvem tots ballant, ens han fet un bis molt animat per concloure aquesta vetllada màgica.


Comentaris

pel que es veu heu enganxat un dia fantàstic!, quina il.lusió tot plegat!