The DNA Crew

Bona tarda!!


Nosaltres som els del projecte d'ADN, biodiversitat i evolució. Durant aquests dies, hem estat treballant molt dur però també han estat els dies que hem après més de la nostra vida. El fet de la intensitat de les classes encara ho fa més interessant i ens permet que fins i tot tinguem ganes de fer hores extres. Tot i que sempre arribem tard per dinar, el projecte s'ho val. En Karl, l'Eva, la Marta i l'Oriol són els millors professionals que ens podrien haver tocat i són molt bona gent ja que viuen el que fan amb una passió desbordant.


A més a més, combinem classes teòriques amb classes pràctiques, que realitzem al laboratori! Realment, som uns petits científics i ja semblem tot uns professionals. El fet de que el nostre projecte sigui en anglès fa que cada cop agafem més confiança en la parla anglesa i ens n'adaptem satisfactòriament.


Hem estat pipetejant i centrifugant ADN a més a més de fer alguns PCRs i altres tècniques de les quals no havíem sentit mai a parlar, i ens encanten i ens fascinen. El primer dia de tots, vam extreure ADN de pèsol mentre que el segon dia ja va ser ADN en primera persona, és a dir, el nostre ADN. D'aquest, en vam fer un collaret, que guardarem sempre al nostre cor. La resta de dies hem fet pràctiques encara millors i fins i tot una mica de treball de camp. Definitivament, no és un dels millors projectes, sinó el millor. D'altra banda, cada dia ens toca fer una presentació del treball realitzat el dia en anterior, i en anglès!


Ara que ens trobem a l'equador del projecte no volem que s'acabi i sentim que estem aïllats de la resta del món fent el que ens apassiona i ens motiva a seguir endavant.


I The DNA Crew som en Guillem, la Laia, l'Irene, en Marc, l'Isa, l'Alba, en Xavi, en Pol i l'Ona.