Engeguem motors!

Els 50 participants de la dotzena edició del Programa Joves i Ciència han arribat avui a MónNatura Pirineus! Des d’avui i fins el 7 de juliol tindran l’oportunitat de descobrir la recerca científica de ben a prop treballant en 5 projectes científics liderats per investigadors/es de diferents centres de recerca d’arreu del món.

Un cop superades les 5 hores d’aventura en autocar fins a Planes de Son, que han aprofitat prou per trencar el gel, han baixat de l’autocar plens d’energia i amb moltíssimes ganes de viure l’experiència!

Avui ha estat un dia de coneixença: l’equip de Joves i Ciència, els profes que els acompanyaran en els seus projectes i amb qui aprendran un munt; el centre de MónNatura Pirineus i el seu entorn privilegiat; i sobretot entre ells i elles, els quals ja han pogut compartir les seves primeres inquietuds, aficions, converses...

Donem la benvinguda a una nova generació de talent, motivació i sobretot passió per la ciència! Esperem que aprenguin molt i que puguin aprofitar el màxim aquesta experiència única!

A partir de demà seran els nois i noies qui us aniran informant de les seves experiències i de tot el que vagin aprenent durant les Estades a MónNatura Pirineus. Des d’aquí podreu seguir el seu dia a dia al programa!