Excursionistes per un dia!

Avui, tornem a ser els mags de proteïnes els encarregats de redactar el que estar passant a MónNatura Pirineus, (tot i que avui només hem estat al vespre al centre). Ha estat un dia molt cansat i ple de sol, ja que avui hem anat els 50 alumnes d’excursió al voltant de l’entorn que ens rodeja, el qual té unes vistes impressionants.

Hem començat l’excursió pujant a bon ritme i després ens hem relaxat gaudint de la fauna i flora que ens envolta. Fins i tot hem vist isards i cabirols, apart de moltes vaques i alguns cavalls.

La nostra major fita en aquest dia no ha estat arribar a dalt, sinó impedir que els de biodiversitat no s’aturessin a per cap animal. Per una altra banda, els d’astronomia només han pogut dormir 5 hores, i avui tornen a sortir a observar.

Aquesta tarda hem tingut el privilegi de gaudir d’un magnífic espectacle de música tradicional gallega però abans del concert hem presenciat l’actuació poc comuna d’un artista que ha compartit la seva felicitat a través de la dansa.

Estem molt ocupats realitzant el projecte interdisciplinari d’astrobiologia que hem de presentar demà, així que aquesta nit no esperem descansar gaire, tot i que alguns han pres el sol una mica massa i necessitarien dormir.

Fins aviat!