Ja som aquí!

Els 51 participants de l’onzena edició del Programa Joves i Ciència ja són aquí a MónNatura Pirineus! Del 25 de juny al 7 de juliol tindran l’oportunitat de treballar en cinc projectes científics liderats per investigadors de diferents centres de recerca repartits pel món.


Després de 5 hores de viatge en autocar posant-se al dia de les coses que tenen en comú, només arribar han anat tots a dinar! Els hi hem donat la benvinguda, els companys del centre els han fet una càlida rebuda i una visita per conèixer les instal·lacions, han conegut els investigadors dels projectes i alguns fins i tot ja han començat a treballar! Per feina! Després de sopar, la Laia, la monitora de lleure de les estades, els ha organitzat una dinàmica de coneixença, on han posat en comú amb la resta de companys la seva procedència, afinitats, aficions… Tots són joves molt motivats i apassionats per la ciència, així que esperem que aprenguin molt i que puguin aprofitar al màxim aquesta experiència!


Ara ja tots dormen plàcidament per agafar forces perquè els esperen dues setmanes ben intenses! El grup d’astronomia però, inicia avui les primeres observacions aprofitant que fa una nit esplèndida!


A partir de demà seran ells mateixos qui us aniran informant de tot el que vagin aprenent aquests dies. Així que des d’aquí podreu seguir les seves experiències durant el programa!