Presentació de la Carla

Hola gent!

Em dic Carla Torrent i tinc 16 anys. Visc a Sant Feliu de Codines un poble petit del Vallès Oriental, estudio allà mateix, però el batxillerat el faré al poble del costat, a Caldes de Montbui ( potser el coneixeu més aquest poble). Vaig néixer a Barcelona, la meva ciutat preferida i sóc una enamorada de Catalunya.


Sóc del projecte de biomedicina, el vaig triar perquè crec que el funcionament del cos és brutal i increïble i des de ben petita m'ha cridat l'atenció. A més trobo que les ciències de la salut tenen una vocació molt maca, per això vull estudiar medicina o biomedicina.


Però no és l'únic que m'interessa, de fet hi ha tantes coses meravelloses i sorprenents dins la ciència... Fa que sigui difícil centrar-se en només una!


Faig moltes extraescolars perquè m'agrada fer moltes coses (encara que no sé d'on trec el temps...) com teatre, CAU, ràdio i correfoc ( tot al meu poble). M'agrada jugar a bàsquet i el patinatge (abans els practicava) i veure l'hoquei amb patins del St Feliu.


M'encanta escoltar música, de molts gèneres diferents!! Per desgràcia no toco cap instrument a part de la flauta dolça, així que us escoltaré amb molt de gust durant les dues setmanes que ens esperen :)


El meu programa preferit és Polònia i m'agraden molt les sèries American Dad, How I met your Mother, The Big Bang Theory i Anatomia de Grey, entre altres.


Vull viatjar a molts llocs, sobretot a aquells que em posin en contacte amb cultures diferents a la nostra.


També he de dir que m'agrada sortir, fer festes amb els meus amics, o anar de compres, a part de llegir, dibuixar i ballar.

Crec que això és tot ( que quan començo no acabo mai... jeje)


Estic molt nerviosa i amb moltes ganes de començar alhora!

Vull que sigui dilluns per així poder-nos conèixer millor!


Fins aviat!! :D