Presentació de la Gisela

Hola, sóc la Gisela Flotats, sóc de Solsona i sóc una de les dues noies del projecte de la fotosíntesi artificial.

Les meves grans passions són la música i la ciència. Pel que fa a la música, toco el violí, la tenora i el piano, i ocupa una gran part del meu temps, però és una part fonamental de la meva vida. I en quant a la ciència, m'agrada sobretot la física i la química, però encara no sé cap a on encaminar-me. També m'encanta llegir, és uns moments al dia en què m'encanta somiar, llegeixo sobretot llibres de fantasia i sóc una enamorada de Joc de Trons (tant dels llibres com de la sèrie).

Ens veiem dilluns, una abraçada!


Comentaris

I qui creus que acabarà en el "trono de hierro”? Jo crec que serà la Melisandre, perquè en Jon Nieve ja no el contem, no? Que havies llegit els llibres ho podríes haver comentat el primer dia, aleshores tindríem un altre tema de conversa! Per cert, sóc en Gerard Sala, participo en el mateix projecte que tu.
Quina gràcia que també te'ls hagis llegit! Jo encara confio en el Jon Snow...