Presentació de la Irene!

Hola!

Jo sóc la Irene i, tot i que s'escriu amb "e" final, el pronuncia amb "a"!

Vaig a l'escola Frederic Mistral, i visc a Barcelona. Em considero una persona optimista, amb ganes d'aprendre i que vol anar més enllà.

Les meves dues grans passions són la ciència i l'esport. Tot i així, també m'encanta llegir i enganxar-me als llibres, i fer sobretaules d'aquells que et pots passar hores i que et sembli que han passat 5 minuts! Abans tocava la guitarra, i ara de tant en tant encara practico una mica per no oblidar-me'n!

Encara no sé cap a quina branca de ciència encaminar-me, però m'agrada molt el tema del cervell i com funciona, per això faré el projecte de biomedicina.

Per altra banda, jugo a un equip de bàsquet de Barcelona, i entre entrenaments i partits, m'hi passo molta estona del meu temps lliure.

Ja tinc ganes de conèixer-vos a tot i totes!