Presentació de la Irene

Bones!!


Sóc la Irene Barnosell! Com l'altra Irene, dir-vos que el meu nom també es pronuncia amb "a" jajaja. Formo part del projecte d’ADN. Visc a Melianta, un poble prop de Banyoles, al Pla de l’Estany, i vaig a l’Institut Josep Brugulat.


La ciència m’ha fascinat des que tinc consciència, en tots els seus àmbits, però tinc una passió especial per l’ornitologia. Sempre m’ha agradat sortir al camp a observar ocells, i combino aquesta afició amb el dibuix i la fotografia naturalista, que també m’encanten. Des del 2013 porto un blog sobre ocells, per tant puc dir que (quan estic inspirada, no gaire sovint) escric. Tot i això, prefereixo mil vegades llegir obres ja fetes, i em puc passar hores absorta en una novel·la (o un bon manga). Pel que fa a la música, vaig practicar fa temps el piano, i per això ara puc tocar algunes peçes senzilles. A l’hora d’escoltar, els gèneres que prefereixo són el pop i el rock. Crec que sense la música el nostre dia a dia no seria el mateix.


Tornant a la ciència, m’agrada perquè et fa replantejar les coses, en una recerca constant d’explicacions, i t’ensenya a ser crític i curiós, a més de creatiu i innovador. Considero que, gràcies a ella, sóc una persona amb aquestes qualitats, a més de ser enèrgica i xerraire per naturalesa. I...millor que acabi la presentació aquí abans no se m'acudeixi parlar més de ciència i sigui massa tard per fer-la breu!


Només dir-vos que tinc moltíssimes ganes de començar i conèixer-vos millor a tots, segur que aquests dies a Son seran inoblidables!


Irene