Presentació de la Laia

Hola a tots i totes:)


El meu nom és Laia Ascaso i tinc 16 anys (acabadets de complir). Sóc de Teià (Maresme) i vaig a l'institut Hamelin Internacional Laie. Durant aquests dies formaré part del projecte de l'ADN amb uns companys i companyes que estan tant il·lusionats com jo.


Evidentment, em fascina la ciència des de sempre, i en especial la biologia tot i que m'agraden totes les branques. A més també gaudeixo d'altres activitats. Sóc jugadora i entrenadora de bàsquet i m'agrada la música: toco el piano des de petita i la guitarra des de no fa tant (espero poder portar-la). També m'apassiona la lectura i de tant en tant em dóna per fer algun dibuix.


Tinc moltíssimes ganes de que arribi aquest dilluns i poder gaudir amb tots vosaltres d'aquesta meravellosa oportunitat.


Ens veiem d'aquí poquet!