Presentació de la Magalí

Hola a tothom!


Em dic Magalí Luna i sóc del programa de Biomedicina. Tinc setze anys i sóc de Barcelona ciutat, on encara visc, però vaig a estiuejar cada any als Pirineus al costat d'on conviurem durant el Programa Joves i Ciència, així que puc dir que tot allò m'ho conec una mica.

Estudio a l'Institut Poeta Maragall, on també cursaré el batxillerat de ciències els anys vinents).


M'apassiona la ciència en general, des de la biologia fins a la física, així com també m'agrada la música (estudio arpa al Conservatori Municipal de Barcelona), la lectura i l'escriptura, alguns esports (com la natació o el taekwondo, per exemple), l'etnologia, la fotografia...moltes coses, vaja. Durant el curs no tinc temps ni de respirar amb tants extraescolars, però sóc feliç així. El (poc) temps lliure que tinc, me'l passo llegint llibres (o mangas) i escoltant música de tot tipus (de clàssica a rock simfònic).


Estic molt motivada amb tot aquest projecte, i és el primer cop en ma vida que em saltaria un cap de setmana per passar al dilluns directament.


Salut!