Presentació de la Mar

Bon dia companys!


Sóc la Mar Fillat i vinc de Lleida. Tinc 16 anys, he acabat 4t d’ESO al Col•legi el Carme de la Bordeta. El curs que ve estudiaré batxillerat a l’Institut Samuel Gili i Gaya.


Sóc del grup de biomedicina, un projecte que em motiva moltíssim! Tot i que no sé exactament que voldré estudiar, tinc clar que aquest camp em desperta molt interès. Em va saber molt greu no poder ser amb vosaltres el dia de la presentació, em trobava a Londres de viatge de final d’etapa (com podeu veure a la foto amb el meu bon amic). Tot i així, el primer contacte via Whatsapp m’ha deixat clar que compartiré les properes dues setmanes amb persones maquíssimes!


Pel que fa a les meves aficions, sempre he estat una apassionada de la música i la literatura. Passo moltes estones amb un bon llibre entre les mans i m’encanta escriure.

Toco el piano des de fa nou anys i estic intentant aprendre a tocar la guitarra i l’ukelele pel meu compte. Penso que el meu ukelele, i tot els instruments que puguem portar, poden ser uns bons aliats per matar algunes estones lliures durant aquests dies!


Estic molt emocionada per formar part de tot això, de ben segur que treballarem moltíssim i gaudirem de moments únics. Combinar ciència, muntanya i bons companys és la millor manera de començar aquest estiu.


Una abraçada i fins demà!!