Presentació de l'Alba

Hola a tots,


Em dic Alba Guembe Mülberger i participaré en el projecte de l’ADN. Visc a Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental, just al costat del parc natural de Collserola. Anava a l’escola Ramon Fuster (divendres vaig acabar el curs), però no s’hi cursa el batxillerat, i és per això que l’any vinent aniré a un altre institut, l’IES Pere Calders.


M’agrada molt dibuixar i pintar, viatjar, llegir, la fotografia, fer excursions per la muntanya (anava al CAU de Cerdanyola), mirar sèries, quedar amb els amics... La natura és una de les meves passions. Sempre he sentit una gran fascinació pels animals, les plantes i qualsevol tipus d'ésser viu; i moltíssima curiositat per entendre aquests organismes infinitament complexos. És per això que he decidit orientar el meu futur professional a les ciències de la vida i també és el motiu pel qual he triat el projecte de l’ADN.


Em puc passar hores escoltant música, però malauradament no tinc cap mena de talent musical. Estaré encantada d’escoltar-vos a tots vosaltres!

En el cas dels esports, vaig fer hípica durant molts anys, i fa un parell de mesos vaig obtenir el cinturó negre de taekwondo després de 9 anys entrenant i participant a competicions. L’any vinent m’agradaria jugar a voleibol, perquè em diverteix moltíssim.


Ens veiem demà!