Presentació de l'Albert

Hola, companys! Em dic Albert Martínez Latorre i sóc de Barcelona. Estudio al centre INS Joan d'Àustria, de Barcelona també, on recentment acabo de graduar-me en finalitzar el curs de 4t d'ESO.

D'entre les meves aficions, cal destacar la passió per un determinat esport i els amics. L'esport del qual us parlo és el futbol; porto des dels cinc anys jugant-hi i, fins a dia d'avui, el futbol és una de les meves eines de distracció, desconnexió i, el més important, de diversió. Per cert, sóc del Barça! Una persona pot tenir moltes aficions diferents, i pot passar moments genials també de moltes maneres, però, personalment, crec que tots aquest moments sempre són millor si els compartim amb els nostres; per això, una de les coses que més m'agrada és compartir el meu temps, la meva vida, amb els amics i la família. Amb ells, faig un munt de coses: jugar, anar al cinema, anar a la platja... O simplement donar un tomb; però qualsevol moment amb ells ja és genial!

Formo part del projecte "Fotosíntesis artificial" dins del Programa Joves i Ciència. La curiositat i l'interès per la ciència són el que m'han portat a escollir aquest tema: m'agrada investigar, i sobre la fotosíntesis encara queden alguns dubtes per resoldre. Estic molt orgullós de formar part d'aquest programa, ja que una oportunitat com aquesta no es presenta molts cops a la vida d'una persona... Finalment, volia agrair als meus pares el seu suport.

PD: En la fotografia, sóc el que porta la samarreta groga.

Fins demà!