Presentació de l'Asis

Hola!


El meu nom complet és Asis-Carolina Doussinague però tothom em diu simplement Asis. Sóc del programa d’astronomia. Començaré dient que vaig néixer a Barcelona en 1999 (segurament el mateix any que vosaltres) i allà és on visc. Vaig a l’escola Sant Ignasi.

Com a tots els que estem dins d’aquest programa, m’encanta la ciència i en especial l’astrofísica. Una altra de les coses que més m’agrada és la música: toco el violí i el piano i m’encanta cantar. Escolto música tot el dia i el meu cantant preferit és el Michael Bublé. També m’agrada molt llegir, en concret llibres de misteri o de fantasia. El Nom del Vent, del Patrick Rothfuss, n’és el meu preferit. Quan em sento inspirada dibuixo o escric. Gaudeixo molt dels esports, en concret el bàsquet, el surf i l'esquí.

Sóc una persona oberta, curiosa i xerraire i m’encanta conèixer gent. Crec que m’ho passaré genial amb tots vosaltres a Joves i Ciència i aprofitaré molt l’experiència. Estic súper contenta de formar-hi part!


Ens veiem dilluns!

Asis


Comentaris

Ets del Sant Ignasi de Sarrià? Per què jo sóc del Santmarc, aquella escola que hi ha davant les monjes. L'any que vé potser ens veiem!