Presentació de l'Eric

Hola a tots!!!


Bé, doncs jo sóc l'Eric i visc a Amposta, una petita ciutat situada al sud de Catalunya. Formo part del projecte

de Biomedicina perquè m'apassiona la investigació, la ciència i la cura de malalties, un tret que tinc des de molt petit i que cada cop m'ha interessat més després de treballar-ho a classe o parlar amb el professor sobre notícies actuals. Entre les meves aficions jugo professionalment al tennis taula, un esport que a simple vista pareix molt senzill, però que requereix molta tècnica i també un desenvolupament estratègic molt ràpid; uns quants cops al mes també practico escacs per agilitar la ment.


Em considero una persona curiosa, oberta, afable i treballadora. La música que escolto és molt variada però em decantaria més per la música pop o clàssica. També m'agrada ballar, és més, he estat fent balls de saló durant quatre anys abans de passar-me al tennis taula. També m'apassiona escriure relats de tot tipus, principalment científics, perquè penso que es una bona manera de deixar que la teva imaginació s'escrigui sobre un paper.


Estic impacient per a que arribi dilluns i començar ja aquesta nova etapa plena d'emocions i coneixements amb la resta de companys del programa. Serà una experiència inoblidable als Pirineus!