Presentació de l'Ismail

Hola a tothom!


Em dic Ismail Amghar (la h no es pronuncia encara que ho pugui semblar) i tinc 15 anys. Estudio a l’Institut Francesc Macià de Cornellà de Llobregat, una ciutat propera a Barcelona que potser us sonarà perquè és on està situat l’estadi de l’Espanyol.


Vaig escollir el projecte de biomedicina perquè m’apassiona tot l’entorn relacionat amb les ciències de la salut, com la biologia i la medicina. M’agraden especialment l’oncologia i la nanociència, perquè van aixecar el meu interès per descobrir i pensar que amb la ciència tot és possible.


En el meu temps lliure m’agrada escoltar música (el meu grup preferit és Imagine Dragons) però no toco cap instrument, així que gaudiré escoltant com toqueu. A més, m’agrada llegir i em considero un amant de l’esport, sobretot del karate.


Tinc moltes ganes que arribi el dilluns per iniciar una estada que crec que ens canviarà la vida, amb uns companys que, com jo, comparteixen la passió per la ciència i la investigació.


Ens veiem dilluns!