Presentació de l'Ivan

Hola a tothom!


El meu nom és Ivan Salvador Garcia i formaré part del projecte d’astronomia en aquesta vuitena edició del Joves i Ciència.


En primer lloc, he de dir que si bé vaig néixer a Barcelona ciutat, actualment estudio (bé, tot just he acabat avui d’estudiar) a l’institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp, un poble prop de Reus. Malgrat tot, a partir del curs vinent estudiaré el Batxillerat Internacional a l’institut Jaume Vicens Vives de Girona gràcies a una de les beques del programa Cim’s Cellex.


Doncs bé, com a tots vosaltres m’agrada la ciència des de ben petit. Ja fa prou temps que es va començar a cultivar en el meu interior un gust especial per la física, les matemàtiques i sobretot l’astronomia que m’ha portat entre d’altres a aquest meravellós projecte.


De totes maneres, com a tots vosaltres, les meves aficions no es limiten únicament a la ciència. M’agraden molt els esports, jugo a futbol des de petit (aquest any una lesió m’ha trencat la temporada) i des de fa no gaire temps jugo a escacs (a veure si tenim una estona lliure i podem fer alguna partida). També m’agrada molt la BTT, fer senderisme i llegir. No obstant, us he de decebre i dir-vos que no toco cap instrument. Tot i així, portaré moltes ganes d’escoltar-vos tocar.


Com a persona, us he de dir que puc semblar (en realitat ho sóc) molt tímid al començament, en canvi quan ja conec a algú perdo molt la timidesa, esdevinc molt xerraire (de temes de ciència, futbol, tecnologia o del que sigui); us arribareu a cansar de sentir-me xerrar com un lloro. També sóc molt però molt inquiet (podríem dir-li hiperactiu) i nerviós. Semblo pessimista oi?, m’he descrit amb més adjectius negatius que no pas positius :).


Bé, ara ja us he fet cinc cèntims sobre mi, ja tindreu temps de coneixem millor. Res més a dir, amb ganes que arribi dilluns i compartim uns meravellosos dies allà dalt als Pirineus.


Una abraçada,

Ivan