Presentació de l'Ona

Hola!


Em dic Ona Piqué i Duró i tinc 15 anys. En el programa de Joves i Ciència formo part del projecte de l'ADN. Visc a Barcelona i vaig a l'escola Frederic Mistral Tècnic Eulàlia de Sarrià. Personalment, m'apassiona escriure ja que penso que és la manera idònia per escriure els meus pensaments i les meves inquietuds, alhora que em permet trobar-me a mi mateixa. D'altra banda, des de petita m'he sentit part del món de la ciència ja que penso que encara falten moltes coses per descobrir, i tots junts anem forjant els coneixements de l'avui. L'anglès és un dels meus idiomes preferits. Els meus hobbies son sortir amb els amics, llegir, escoltar música i fer excursionisme. A més a més, també m'agrada que se'm plantegin reptes per tal de poder exercitar la ment i trobar-ne una solució.


Tinc moltes ganes d'emprendre aquesta aventura amb tots vosaltres!


Fins dilluns!