Presentació del Guillem

Hola companyes i companys!


El meu nom és Guillem Blanc i Povill, tinc 16 anys i visc a Barcelona, tot i que tinc les meves arrels a les Terres de l’Ebre. Participaré en el projecte de l’ADN. En l’acte d’inauguració vaig poder comprovar que tindré la sort de compartir moltes hores amb un grup de gent magnífica tant des d’un punt de vista científic com personal.


Des de ben petit vaig tenir clar que tenia vocació per la medicina. Sempre he estat una persona molt curiosa i amb moltes ganes d’aprendre. Em considero una persona optimista i molt activa. M’agrada molt llegir i pel que fa a la música, em sap greu dir-vos que m’hauré de limitar a escoltar com toqueu. Això sí, la música forma part del meu dia a dia i escolto una gran varietat d’estils, des de música màquina fins a música clàssica. Una altra afició que tinc és aprendre idiomes, perquè m’agrada molt la idea de poder entendre i ser entès en llengües diferents.


El meu temps lliure el dedico en gran part a fer esport, m’encanta el futbol i la natació. Faig alguna activitat esportiva pràcticament cada dia. També m’agrada molt quedar amb els meus amics i riure pels descosits :’). Bé fins aquí la meva presentació. Tinc moltes ganes de viure aquesta experiència i de conèixer més profundament a gent de ben segur meravellosa.


Fins dilluns!


Guillem