Presentació del Jordi

Hola a tots i totes!


Sóc el Jordi Jumilla i visc a l'Aleixar (Baix Camp), un petit poble a prop de Reus. Estudio a l'Institut Fontanelles de les Borges del Camp.


La ciència sempre m'ha agradat i se m'ha donat bé, és per això que estic molt content i entusiasmat de poder participar en el Programa Joves i Ciència. Crec que és una oportunitat única per aprendre de la mà de professionals i ampliar els meus coneixements mentre m'ho passo bé. Participo en el programa de fotosíntesi artificial perquè trobo molt interessant poder obtenir energia a partir de l'aigua.


En el meu temps lliure m'agrada anar en bici, jugar a futbol o a bàsquet i sortir amb els amics. També m'agrada molt fer excursions per la muntanya i llegir. Competeixo en curses de cotxes de radiocontrol a nivell provincial, regional i estatal. A més, m'encanta escoltar música, sobretot rock, reggae, ska i rap.


Ja teniu la maleta feta? Ens veiem dilluns! :)