Presentació del Martí

Hola gent!

Em dic Martí Riba i sóc del projecte dels medicaments de la natura. Tinc 15 anys i estudio a l'institut Pere Vives Vich d'Igualada, tot i que sóc d'un petit poble situat a la muntanya molt a prop d'Igualada.


Sempre m'ha apassionat la ciència i m'interessa molt la biologia (en concret la biomedicina), així que vaig triar aquest projecte perquè així podria treballar en un laboratori ben equipat i sintetitzar medicaments. M'encanta escoltar música (sobretot música clàssica i pop) i toco un instrument: la viola. També estudio alemany perquè m'agrada aprendre noves llengües i per si en un futur m'he de moure o treballar per Europa (vés a saber on acabarem treballant tots nosaltres!). M'agrada molt llegir i en especial llegeixo novel·les juvenils i d'acció (ara mateix estic enganxadíssim a "Joc de Trons").


Us desitjo una bona estada i ens veiem demà!