Presentació del Pol

Hola a tots i a totes !


Em dic Pol Sanuy i tinc 16 anys. Visc a Barcelona i estudio a l’escola Manyanet Sant Andreu (al barri de Sant Andreu). Em considero un aficionat a la música. M’encanta tocar la guitarra i se tocar una mica el piano, però no se si portaré la guitarra a Planes de Son. En quan a gustos musicals sóc bastant aleatori, puc escoltar des de grunge fins a pop. Per mi la música és molt importat ja que m’ajuda a desconnectar i tenir un temps personal (sigui escoltant-la o tocant-la).


Pel que fa als esports m'encanta la natació i sobretot el basquet ( que hagut de deixar aquest any per problemes de salut). En el meu temps lliure m'encanta mirar sèries en angles com "How I met your Mother", "The Vampire Diaries", "Modern Family",...També, quan puc, m'agrada molt llegir i el meu llibre/saga preferit es "Harry Potter", encara que em podeu trobar llegint també de tot (sobretot ciència ficció).


Participaré al projecte de l’ADN i la biodiversitat durant l’estada. Sóc una persona molt curiosa, sempre preguntant i buscant respostes, potser per això m’agrada tant la ciència. Des de petit, com suposo tots els del programa, tenia inquietuds, sobretot sobre el nostre cos i que ens feia ser diferents als altres. Tinc moltes ganes de començar el projecte i sobretot de que ens coneixem !


Ens veiem dilluns!