Presentació del Víctor!

Hola!


Sóc en Víctor Ramón Llorente. Formo part del projecte dels medicaments naturals. Visc a l'Hospitalet de Llobregat (al costadet de Barcelona). He anat tota la vida a l'Escola Canigó, però de cara a l'any que ve em canviaré ja que no fan el batxilllerat allà. Sempre he estat un nen molt curiós, inquiet, obert i molt xerraire (des de que tenia 2 anyets ja era així jajajaja). Bé, m'encanta la ciència. Sobretot m'apassionen molt les ciències de la salut! Estic molt motivat i tinc ganes de que per fi arribi dilluns. També m'agrada la música. Actualment estudio piano modern, però l'any vinent em decantaré més pel clàssic. Tinc un grup de Pop-Rock! (demà toquem jejejeje). A més a més, també m'estic iniciant en composició i harmonia. Llegir és una de les coses que també acostumo a fer diàriament. I si estic inspirat, també aprofito i escric. Definitivament, la literatura m'atrau molt.

La música que acostumo a escoltar es molt variada, i depèn molt del dia. A vegades estic enganxat a Schubert, altres dies a Aerosmith...

Em considero una persona molt liberal, oberta i parladora. Si teniu algun tema científic a parlar, aprofiteu! M'encanten els debats i els raonaments on et pots tirar hores pensant.

També m'agraden els esports, però no tots en general. Gaudeixo molt especialment amb la natació, el ciclisme, el karate, l'esquí i el jogging.


Espero que passem uns dies genials tots plegats als pirineus! I ja ens coneixerem a fons ;D


Una abraçada ,


Víctor