Presentació del Xavier!

Hola a tothom!


Em dic Xavier Mourelo (o Xavi, com vulgueu), i vaig a parlar-vos una mica sobre mi. Tinc 16 anys, sóc de Sabadell i estudio a l'institut Pau Vila.

Vinc a participar al projecte sobre l'ADN perquè dins de la biologia, per mi, és la part més emocionant i en la que queda encara molt per descobrir i investigar. De petit sempre m'havia agradat saber com estaven fetes les coses que m'envoltaven i per això quan aquest any em van parlar sobre genètica a l'institut no vaig tenir cap dubte a l'hora d'escollir el projecte.

Una de les meves grans aficions són el futbol. M'agrada molt jugar a futbol, però també veure'l, de fet sóc soci del CE Sabadell des de fa un parell d'anys i quan tinc temps vaig amb els amics al camp, encara que també m'agrada molt el Barça i el futbol en general.

Quan era més petit també m'agradava molt jugar a escacs, i encara que ja fa uns anys que no competeixo ni entreno, segueix sent un dels meus jocs preferits.


Fins demà!