Presentació d'en Joan

Bon dia a tothom!


Jo sóc en Joan Hopmann, visc a Barcelona, però vaig néixer a Alemanya (sóc mig alemany). Estudio al Col·legi Alemany d'Esplugues i participarè en el programa d'organismes bioindicadors.


Des de sempre m'ha interessat la biologia i la naturelesa, i poder participar a Joves i ciència, juntament amb gent maravellosa que comparteix els meus interessos, és tot un regal per a mi. Els meus hobbys són el Judo, que practico apassionadament, la guitarra, que ja porto tocant un bón temps i que portaré al Món Natura per tocar amb els altres guitarristes que hi hagi (ja us demano perdó per a la contaminació acústica). També m'encanta dibuixar, normalment amb llapis, però també he fet alguns quadres. Ademés, m'encanta sortir a caminar a la muntanya, obesrvar la naturalesa, fer fotos...


Fins demà!!