Presentació d'en Marc

Hola a tots!

Em dic Marc Brusosa i Baulenas i participaré al projecte de l'ADN. Sóc de Vic, la capital d'Osona, a l'interior. Estudio al Col•legi Sant Miquel dels Sants de Vic des de ben petit.


La ciència ja va despertar el meu interès de ben petit. Sempre m'ha agradat anar més enllà de les preguntes que es fa tothom perquè sóc curiós i aquesta manera de pensar m'ha fet veure que és la meva vocació.


A part d'això, m'encanta fer esport. Practico atletisme des de fa un parell d'anys i és molt important per a mi perquè em serveix per desconnectar de tota la resta, com per exemple els estudis. Cal dir que ocupa gran part del meu temps ja que el practico a diari, però crec que aquest és un temps ben invertit perquè l'esport s'ha convertit en imprescindible. També sóc molt fan de la música, tot i que amb els instruments a les mans sóc un negat. Tot i això, em puc passar tardes senceres escoltant cançons diverses, no m'avorriria mai. Una altra de les meves aficions és la lectura. De petit ja intentava llegir cada dia per tal d'alimentar els meus coneixements però també la meva imaginació, de manera que els llibres es van convertir en habituals abans d'anar a dormir, i he intentat mantenir aquest costum fins ara.


En definitiva, tinc moltes ganes de participar en el programa i que crec que serà una estada que ens deixarà records inoblidables. Ens veiem dilluns!