Presentació d'en Pablo

Hola, jo sóc en Pablo i visc a Mataró, una ciutat costera a prop de Barcelona.


Jo participaré en el projecte d’ecosistemes aquàtics el qual tinc moltes ganes de començar. Des de sempre m’ha agradat la ciència, ja que m’encanta entendre com funciona tot allò que ens envolta i poder participar en aquest programa és al•lucinant per a mi.


A més, tinc d’altres aficions com bé poden ser la natació o la meva passió per resoldre cubs de rubik de tot tipus. M’encanta fer tota mena de manualitats, especialment amb fusta, i tot allò que requereixi de treball manual com per exemple cuinar.


Com ja he dit, sóc nedador, estic federat a nivell català i espanyol i junt amb els meus companys d’equip participem a diferents competicions. És obvi que m’agrada fer esport, i de la mateixa manera m’agrada caminar, sobretot per la muntanya, observant la natura i intentant entendre-la.


Tinc moltes ganes de que comenci tot, fins aviat!