Presentació de l’Anastasia

Ara que acabo de fer la maleta, us escriuré una miqueta de mi.


Sóc l’Anastasia Sokolenko (m’agradaria no rebre molts comentaris relacionats amb 50 ombres de Grey... Jaja) i participaré en el projecte d’ecosistemes juntament amb una de les meves millors amigues: Ángela. Visc a Sant Feliu de Llobregat i vaig a l’institut Olorda.


Els meus amics em consideren una persona treballadora, detallista i una mica testarruda, en el sentit que si em proposo una cosa, faig el que puc per complir-la. També sóc una d’aquelles persones en perill d’extinció que es delecten amb les mates. Jajajaja.


Des de sempre gaudeixo a la natura i amb la meva família hem fet senderisme pràcticament per tota Catalunya, incloent-hi algunes rutes a Aragó, Astúries i Andalusia. Si em fessin la típica pregunta de “muntanya o platja?” jo, ràpidament, contestaria muntanya.


Les meves aficions són, principalment, relacionades amb l’esport. Practico la gimnàstica rítmica unes quantes hores setmanals. Considero que és un esport que desenvolupa molts àmbits a la vegada. I a més, cada hivern, la meva família i jo anem a esquiar. L’esquí és el meu esport preferit, i encara que només vaig fer classes de petita, cada any milloro les meves tècniques!


D’acord, veig que aquest full no s’acaba mai jajaja. Serà millor que ho deixi aquí. Us veig en unes hores!!!


Comentaris